Tune Out Event start weer

22 sep , 8:52 Nieuws
tune out event 31 mei 2024 0046
Op vrijdag 27 september is de start  van het nieuwe seizoen Tune Out Event. Gewoon op een stabiel podium, zonder zand tussen de tenen .
Wist u dat de organisatie van Tune Out Event een geoliede machine is? De lijn begint bij ‘Bompa’ Ton; hij is wekelijks vele uren bezig met de programmering en het contact met de bands. Vervolgens komt het techniek-team in actie; Marko, Kaj, Anne, Ger en Arno zijn iedere editie al daags van te voren aan het werk om een mooie show neer te zetten, waarmee het maximale uit de act wordt gehaald. Iedere artiest moet met vertrouwen en trots op ons podium kunnen staan. En na afloop een borreltje kunnen drinken, net als de gasten. Het bar-team, bestaande uit Ines, Joan, Dominique, René en Wilma, zorgt daarvoor. Om enige eeuwigheidswaarde te bewerkstelligen zijn Cees en Arno (dezelfde als van de techniek) iedere editie aanwezig om het geheel op de gevoelige plaat vast te leggen. Als u meetelt; 11 vrijwilligers staan maandelijks -met heel veel plezier- garant voor een mooie avond.
Op het podium deze editie;
TrEsh De vuurdoop van Elzenburg’s huis-band! Sinds de oplevering van de studio / repetitieruimte in Elzenburg is toetsenist en bandleider Danny druk met het samenstellen van een band. En daar is hij goed in geslaagd! Wekelijks wordt op zondagmiddag intensief gerepeteerd op een herkenbaar repertoire, gebracht door Danny (toetsen), Paul (zang), Eva (gitaar), Lisa (zang), Levi (gitaar), Morris (gitaar), Isis (bas) en Sven (drum).
The Djays September 2023.....
Djay Djay (16) neemt het initiatief om samen met wat muzikale vrienden en zijn broertje Djaygo (15) een band te vormen. Eigenlijk met het idee "ik zie wel of het iets wordt". Vol enthousiasme storten de jonge muzikanten zich op de zelf uitgekozen nummers. Want zoals Djay Djay zegt, iedereen mag zijn eigen liedjes inbrengen en die proberen we dan ook zo goed mogelijk in een The Djays sausje te spelen. En toen kwam de vraag "welke naam krijgt de band"? Na gezamenlijk beraad is de naam The Djays toch weer overgenomen, de band die ze eerder als gezin vormden, en natuurlijk al naamsbekendheid had met het Voice Family avontuur en eigen social media kanalen met de nodige volgers, dus wat is er dan makkelijker om dit over te nemen. Alleen even de "oudjes" vervangen door de "jongere generatie". Doordat iedere muzikant zijn of haar eigen gekozen nummers mag inbrengen vliegt het repertoire alle kanten op. Maar dat is juist zo leuk. En dankzij de verschillende achtergronden en muzikale invloeden weten The Djays een unieke mix te creëren van verschillende genres, zoals pop, (indo)rock(&roll), soul en funk.
Don Javor ‘Oude bekende’
Don Javor completeert de avond. Don Javor maakt muziek zoals Don het wil: een potpourri van rock, hiphop en garage blues. Een tikkeltje eigenwijs, altijd recht voor zijn raap en met bakken energie. Jarenlang waren ze in de leer bij wijlen legendarische Don Alejandro Fernandez de Javor, “king of rhythm & hop free fights”. Nu zetten de Javors zich om hun leermeester muzikaal te eren.
De vijf van Don Javor hebben samen een aardige kerfstok. De leden stonden eerder op podia als Lowlands, South by Southwest, Paradiso, 013, W2, TivoliVredenburg, het Paard van Troje. En dan hebben we nog de 1001 kroegen, buurthuizen en festivalletjes. Don Javor kinda likes it.
Weer een avond die je niet wil missen! Om 19.30 gaat op vrijdag 27 september het licht uit en de zaal open. Adres is Lidwinastraat 12c in Vught.