Parkinson(isme) Café regio ‘s-Hertogenbosch 8 oktober

22 sep , 10:24 Nieuws
parkinsoncafe 715x408
Op dinsdag 8 oktober 2024 is er weer Parkinson(isme) Café. Met dit keer speciaal aandacht  voor de impact die de diagnose Parkinson(isme) heeft op de relatie met de partner en overige gezinsleden / mantelzorgers..  
De bijeenkomst is in Sociaal Cultureel Centrum “De Biechten”, Vincent van Goghlaan 1 te Hintham (Rosmalen). De inloop is vanaf 13.30 uur. Het programma start om 14:00 uur.
Impact diagnose Parkinson(isme) op relaties: een verhaal van uitdagingen en hoop
De impact van de diagnose Parkinson(isme) is groot. Dat geldt voor zowel de ontvangers ervan als voor hun partners en overige gezinsleden / mantelzorgers. Maar wat betekent dit in de praktijk; hoe ga je daar mee om? Met een inspirerend verhaal neemt gastspreekster Anna Bleijenberg - Bruggeman u mee op reis met nieuwe inzichten en praktische tips. Ze helpt om op een nieuwe manier te kijken naar het leven met Parkinson(isme). Op onze website (zie hieronder) gaan we uitgebreider in op wat u deze middag kunt verwachten. .
Meer info Het Parkinson(isme) Café richt zich op mensen met parkinson(isme), hun verwanten, mantelzorgers en andere belangstellenden. Zie voor meer info www.parkinson-vereniging.nl. of www.parkinson-vereniging.nl/parkinson-cafe-den-bosch.nl
Het volgende Parkinson(isme) Café is op dinsdagmiddag 12 november 2024.