Sportweekend: wedstrijden afgelast door corona

Foto: Pixabay

Corona zorgt niet alleen voor een streep door de sporttrainingen, maar gooide dit weekend ook roet in het eten bij de wedstrijden. De wedstrijden van Zwaluw V.F.C. en V.V. Helvoirt werden afgelast.

Real Lunet – RKSV Venhorst (3-0)

“Gelukkig hebben we weer een keer gewonnen.” aldus een opgeluchte trainer Glenn Simon. “Hier mag je ook niet van verliezen. We hebben ook eindelijk een keer de nul gehouden. Dat zal na de winterstop vaker goed gaan, want dan komen twee ervaren verdedigers terug in de selectie.” Enes Sonay scoorde twee doelpunten. De derde treffer kwam op naam van Imad Hamria.

Zwaluw V.F.C. – ODC (3-0)

Dit weekend kwam Zwaluw niet in actie, omdat de wedstrijd tegen VV DSC werd afgelast. Afgelopen donderdag speelden de Vughtenaren wel een inhaalwedstrijd tegen ODC. Deze werd makkelijk gewonnen. “Het was een dik verdiende overwinning.” blikt John Laponder terug. “De winst had nog veel ruimer kunnen uitpakken. Na het verlies in de laatste minuten van vorig weekend, was het ook nodig om ons te herpakken. Omdat we nog steeds veel spelers hebben die niet fit zijn, speelden er ook twee zestienjarigen mee. Eén van hen, Stefan Bezemer, heeft zelfs gescoord.” De andere doelpunten kwamen op naam van Lucas Stilman en Martin de Laat.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen