Blijft FC Den Bosch ongeslagen in 3e periode

Foto: Kees Vos Fotografie

De derde periode is ondertussen alweer drie speelronden oud. FC Den Bosch is hier ongeslagen aan begonnen. De vierde wedstrijd van de periode zal vrijdagavond plaatsvinden op bezoek bij Telstar.

Vorige week vrijdag werd in eigen huis gelijkgespeeld tegen hoogvlieger Roda JC. In een wedstrijd die zich veelal ver van beide doelen afspeelde wisten beide teams geen beslissing af te dwingen. Roda JC staat op de tweede plek in het klassement, deze plaats geeft recht op directe promotie.

Het team onder leiding van Mike Snoei bevindt zich op de 19e plaats op de ranglijst. Vorige week vrijdag gingen de Witte Leeuwen uit Velsen-Zuid onderuit op bezoek bij TOP Oss. In een wedstrijd zonder al te veel mogelijkheden wist de thuisploeg in de 88e minuut de winnende te maken. Mede door deze nederlaag is de thuisploeg al zeven wedstrijden zonder zege.

De laatste keer dat deze twee ploegen tegenover elkaar stonden was toevallig genoeg ook de laatste keer dat Telstar een wedstrijd wist te winnen. Op 17 november kwam de ploeg uit Velsen-Zuid op bezoek in De Vliert. Zakaria Eddahchouri scoorde de openingstreffer uit een strafschop. Hierna schoot diezelfde Eddahchouri de tweede binnen, vervolgens maakte Tom Overtoom de derde namens de bezoekers. Op het uur was het Ryan Leijten die middels een harde uithaal de spanning terug dacht te brengen. Echter maakte Zakaria Eddahchouri tien minuten later zijn derde, hij gooide hiermee de wedstrijd in het slot. Hiermee werd de vorige ontmoeting met 1-4 verloren. De wedstrijd van vrijdag in dus een mooie kans om revanche te nemen op de Witte Leeuwen.

Hoofdtrainer Tomasz Kaczmarek hoopt morgen revanche te kunnen nemen voor de eerder verloren wedstrijd: “Thuis tegen Telstar speelden we onze zwakste wedstrijd tot nu toe, dit zijn we zeker nog niet vergeten. Er zit nog woede en trots die we moeten corrigeren.”  Onze Poolse oefenmeester wist ook goed nieuws te brengen op het gebied van blessures: “Luke Mbete is terug van zijn blessurebehandeling en het ziet er goed uit bij hem.” Het volledige interview met Tomasz Kaczmarek is hieronder te bekijken.

De wedstrijd begint vrijdag om 20.00 uur in het 711 Stadion. Ben je niet bij de wedstrijd? Dan is de wedstrijd te zien via het ESPN schakelkanaal. Ook is de wedstrijd te volgen via onze social media kanalen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen