Awaydays: Informatie kaartverkoop De Graafschap – FC Den Bosch

Foto: Kees Vos Fotografie

Op vrijdag 23 februari gaat FC Den Bosch op bezoek bij De Graafschap. De kaartverkoop begint op 7 februari om 10.00 uur. Lees hier alle informatie die je nodig hebt voor het bezoeken van deze wedstrijd.

Er zijn in Doetinchem 250 kaarten beschikbaar voor FC Den Bosch supporters in het uitvak. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. 150 kaarten zijn beschikbaar via Supportersclub FC Den Bosch, 50 kaarten via de buscombi van FC Den Bosch en 50 kaarten worden verdeeld onder andere supportersclubs.

Supportersclub FC Den Bosch
De Supportersclub FC Den Bosch reist met eigen bussen naar Doetinchem. Met een geldig lidmaatschapsbewijs kan hiervoor een kaart worden aangeschaft. Leden van de supportersclub die graag naar de wedstrijd willen, kunnen contact opnemen met Danny van de Griendt (06 53 31 55 04). Bij voorkeur via WhatsApp.

 Buscombi FC Den Bosch
Geen lid van de Supportersclub en wil je toch naar Doetinchem afreizen? Vanaf woensdag 7 februari, 10.00 uur zijn er 50 buskaarten beschikbaar via FC Den Bosch. Deze kaarten zijn zowel online als bij het stadion te koop en kosten €35,- per stuk. Voor uitwedstrijden geldt persoonsgebonden verkoop. Per account kan er 1 ticket besteld worden. Ook wordt bij het instappen van de bus een geldig legitimatiebewijs gevraagd. Mocht je een kaartje willen kopen bij het stadion, check van tevoren of het niet is uitverkocht. De receptie is op werkdagen geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Vertrektijden bussen
De bussen vertrekken 23 februari om 17.30 uur vanaf het stadion. Tussen 17.00 uur en 17.15 uur kun je instappen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen