112

Weekoverzicht: onbekende substantie in sloot en ongevallen

Foto: Nieuws.nl

Afgelopen week bleef het vrij rustig in de drie kernen van de gemeente Vught. Er vonden een paar ongevallen plaats en er werd een verwarde man gezocht en aangetroffen. Verder troffen BOA’s een onbekende substantie in een sloot aan.

BOA’s hebben afgelopen week in een sloot aan de Grobbendonksekooiweg een vreemde substantie aangetroffen, waarna ze de politie en brandweer opriepen. Over een lengte van honderd meter lag een poeder, waarvan de identiteit onbekend is.

Ongevallen

Bij een ongeval op de N65 ter hoogte van Helvoirt, raakte een auto van de weg en botste hierna tegen een lichtmast aan. Hierdoor belandde de mast op de auto. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers nagekeken. Deze verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. Naar aanleiding van de botsing raakte de auto zwaar beschadigd. Op de Stationsstraat in Vught kwam een bromfietster ten val nadat ze schrok van een afslaande auto. De vrouw raakte hierbij gewond en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Ook op de A65 vond afgelopen week een ongeval plaats.

Verward persoon

Op de A2 zagen agenten een bestuurder die een beker uit een auto gooide. De agenten hebben hier opgetreden tegen de bestuurder. Bij de politie kwam afgelopen week een ANPR-hit binnen van een auto waarin een persoon zou zitten die in verwarde toestand was weggereden. BOA’s troffen de leegstaande auto aan. In de omgeving van de wagen trof men de persoon aan, waarna voor deze persoon hulp is ingezet.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen