Foto’s Tuinderij De Scheve Schup

Fotograaf Cees Ringelberg was op bezoek bij Tuinderij De Scheve Schup en maakte daar een aantal foto’s. De Scheve Schup gaat zich richten op het milieu vriendelijk telen van groente van het seizoen.

Er wordt bij de teelt geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemische gewasbeschermings-middelen. Het bewust omgaan met water en het beperken van transport en mechanisatie zijn de andere pijlers van de bedrijfsvoering. Lokaal produceren, lokaal consumeren.

Veel meer dan een productie bedrijf wil de Scheve Schup een bedrijf zijn waar de consumenten, jullie dus, van harte welkom zijn. Kijken, proeven en beleven hoe jullie voedsel groeit . Maar bovenal een vers product kunnen leveren, je kunt er je eigen avondeten komen plukken want: VERS IS LEKKERDER.

Ook wil het een tuin zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plaats kunnen vinden voor een zinvolle invulling van hun dag. Waar ze deel kunnen nemen in het maatschappelijk verkeer en al naar gelang van hun mogelijkheden, werkzaamheden kunnen verrichten die ruimte biedt aan hun talenten.

Bij voldoende belangstelling wordt er ook een abonnement- en thuisbezorgservice opgezet.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen