De Hartstichting zoekt collectanten in Vught

11 mrt 2020, 16:53 Nieuws
hartstichting
Iedereen kan iets doen! Van 5 t/m 11 april 2020 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek halen de collectanten geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.
Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk, en het duurt maar twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Sacha van der Voorn, [email protected] of via de voorzitter van Hartstichting in Vught, Dhr. Giel Schuurmans 06-54968538
Wij hebben u hard nodig!
Over de Hartstichting
De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk, werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.
Lees meer over doelen en oplossingen op hartstichting.nl/doelen
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.