Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website en facebook.

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Patisserie de Rouw

Verwen jezelf en een ander met iets lekkers

De webshop is uiteraard 24/7 bereikbaar.

Onze heerlijke Paas artikelen zijn online te bestellen en veilig op te halen via ons pick-up-point of in onze winkel. Uiteraard bezorgen we in Vught en zou het verzonden kunnen worden.🌼🐥

Patisserie de Rouw | Kloosterstraat 1 Vught | tel.: 073 –  656 14 63 | www.derouw.nl

Mooi & Puur

We hebben tijdelijk onze deuren moeten sluiten, de aard van onze werkzaamheden vereist een intensief klantcontact. De beperking van de vloerruimte laat de 1,5 m afstand niet toe. Wij hebben daarom onze webshop voor de verf weer geopend. Zit jij thuis en wil je die vrije tijd benutten om een nieuw kleurtje op de wand te zetten? Bestel dan je verf in onze webwinkel en steun je ons als lokale ondernemer. Wil je snel aan de slag? het is zelfs mogelijk om elke dag om 17.30 je bestelling af te halen. Zo beperken we het contactmoment en kun jij snel verder..

Mooi & Puur | Vlasmeersestraat 86 Vught | tel.: 073 –  763 08  41  | www.pureoriginalshop.nl/

Boerderij de Gement

Ivm corona virus bieden wij gratis bezorging van uw vlees bestelling:

Voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben naar onze winkel te komen bieden wij voor de bewoners in Vught, Cromvoirt, Vlijmen en Den Bosch tot nader bericht gratis thuisbezorging van uw bestelling.

Voor zowel bezorging als in de winkel vragen wij zoveel mogelijk via een tikkie te betalen.

 

Boerderij de Gemert | Gementweg 4 Vught | tel.: 06 15692577 | Boerderij de Gement op Facebook

 

Oriëntaals restaurant Tzong Don

Onze afhaalservice is gewoon open. Tzong Don hanteert voorlopig aangepaste openingstijden, dagelijks vanaf 15.30 tot 21.00 uur.

U kunt uw bestelling ook alvast telefonisch doorgeven: 073 6561606 (Dan is de wachttijd minder lang.)
Binnen eten is helaas niet mogelijk.

Tzong Don |  Taalstraat 217 Vught | tel.: 073 656 16 06 | www.tzongdon.nl

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen