Bent u onlangs gevallen of bent u bang om te vallen?

18 sep , 15:55 Nieuws
valpreventie
Wij kijken graag met u mee of een valpreventie cursus iets voor u is en of u daarvoor in aanmerking komt. Op vrijdag 20 september en dinsdag 1 oktober kunt u als inwoner van de gemeente Vught zich weer laten testen op uw valrisico.
De buurtsportcoaches van MOVE Vught zijn op vrijdag 20 september tussen 10.00 en 11.30 uur bij Fysiofit aan de Industrieweg 26A aanwezig om inwoners te testen op hun valpreventie en u van informatie en advies te voorzien. Op dinsdag 1 oktober bent u welkom tussen 10.00 en 12.00 uur bij Bruyst Fysiotherapie aan de Maarten Trompstraat 32 in Vught.
Save the date
Op donderdag 31 oktober organiseert MOVE Vught samen met haar partners een Valpreventie middag, waarbij professionals meer informatie gaan geven om uw valrisico te verminderen. De professionals zijn fysiotherapeuten, buurtsportcoaches, een ergotherapeute en een diëtiste. Deze middag is voor alle inwoners en niet alleen voor mensen die een hoog valrisico hebben. Het is juist ook bedoeld voor inwoners die willen weten wat ze preventief op verschillende onderwerpen kunnen doen om de kans op vallen te verkleinen.
Meer informatie volgt snel.
Heef u vragen rondom valpreventie? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of 06-42443794 (Harm).