Vinografie in Vught

28 sep , 12:35 Nieuws
afbeelding van whatsapp op 2024 09 26 om 163026 71d5fd78
Voor de eerste keer streken wijnetikettenverzamelaars van Vinografia Nederland in Vught neer om samen  met collega’s uit België en Duitsland een gezellige ruildag te houden. Vanaf het binnenkomen was men enthousiast over de nieuwe locatie "De Elzenburg". Het weerzien in een andere omgeving viel goed in de smaak. De zaal was lekker ruim en overzichtelijk ingericht.
Na alles uitgeladen te hebben, nam iedereen een tafel om zijn ruiletiketten gesorteerd per land/streek aan te bieden en te ruilen. Het was een genot te zien hoe enthousiast de verzamelaars bezig waren en op zoek  gingen naar ontbrekende etiketten bij collega’s. Verschillende verzamelaars hebben een speciale verzameling van een streek, bijvoorbeeld Bordeaux of heel Frankrijk of Duitsland of een thema: Vogels, Vlinders of kastelen. De verscheidenheid maakt het daarom zo aantrekkelijk.
Rond het middaguur was het tijd voor de lunch: een Branbantse koffietafel. 
Daarna ging men verder met ruilen en ondertussen werd de gebruikelijke tombola gehouden met aantrekkelijke prijzen, alles wijn gerelateerd. Op het einde van de middag ging iedereen met een aantal nieuwe etiketten tevreden naar huis.
Meer info per Email: [email protected]