Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website en facebook.

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

De Cromvoirtse Bed en Breakfast

Het sinds september geopende Cromvoirtse  Bed and Breakfast heeft cadeaubonnen om familie, vrienden, kennissen of je lieve schat te verrassen om in betere tijden bij te komen overnachten

De Cromvoirtse Bed and Breakfast | Sint – Lambertusstraat 96 Cromvoirt | tel.: 06 12 70 95 25 | www.decromvoirtsebenb.nl/

De Heeren bezorgt

Naast de menu’s bezorgen wij ook de friet, snacks en broodjes die u normaal in onze cafetaria kunt bestellen. Hiervoor rekenen we dezelfde prijzen als normaal.  Wij bezorgen binnen Helvoirt.  Onder de € 15,– berekenen we € 2,50 bezorgkosten.  Onze openingstijden zijn als volgt: vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 16.30 uur tot 19.30 uur. Betalen uitsluitend per pin!
Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons afhalen of uw eten laten bezorgen! Uiteraard nemen wij de maatregelen van het RIVM in acht.

Tot snel!

De Heeren | Torenstraat 6 Helvoirt | tel.: 0411 –  643 438  | www.deheerenhelvoirt.nl/

Groencentrum De Gement

Omdat we hebben gemerkt dat mensen het afgelopen week prettig vonden dat er meer mogelijkheid was om te komen, zullen wij voor deze week ook onze poorten extra openen op:
Zondag t/m dinsdag van 12.00 – 17.00 uur. Daarna gaan onze reguliere openingstijden weer in woensdag t/m zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Hiermee verspreiden we de drukte, zodat we minder mensen tegelijkertijd op de kwekerij hebben. Houdt u op de kwekerij alstublieft ook 1,5 meter afstand, er is ruimte genoeg bij ons.
Op de balie hebben we desinfecterende handgel staan. U bent altijd vrij om uw handen te wassen in de kantine als daar behoefte aan is  Pas goed op uzelf en anderen, wij hopen u te zien op onze kwekerij.

De Gement | Gementweg 5 Cromvoirt | tel.: 073 511 4172 | www.degement.nl/

 

Restaurant La Strada

Ivm het coronavirus is ons restaurant helaas gesloten,
Maar het is wel mogelijk om onze gerechten te laten bezorgen.
wij hopen op u begrip en hopelijk tot gauw.

Groetjes team La Strada.

La Strada |  Sec.van rooijstraat 2b Vught | tel.: 073 656 03 66 | www.lastradavughtsehart.nl/

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen