Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website en facebook.

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Kinderopvang Onder de Pannen

Alle kinderen van Kinderopvang Onder de Pannen hebben deze week een tasje ontvangen.
Met daarin onder meer stoepkrijt om mooie tekeningen te maken en een kleurplaat die wij zullen verzamelen en bij de diverse zorginstellingen in Vught zullen verspreiden.
Samen komen wij deze tijd door!

Kinderopvang Onder de Pannen | Van Sasse van Ysseltstraat 2 Vught | tel.: 073 656 42 58 | www.kinderopvangonderdepannen.net

Zin in een frietje van cafetaria Bienvenue?

Wij blijven contactloos bezorgen!
Graag bestellen online bestellen via onze app of website.
Graag betalen met Ideal
Bij ons is het op dit moment helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen of bij ons op te eten. Wij hebben aangepaste openingstijden: woensdag t/m zondag van 17:00 tot 20:00 uur.

Cafetaria Bienvenue | Kerkstraat 12 Vught | tel.: 073 656 22 88 | www.cafetariabienvenue.nl

IJssalon Lavinia

Wij zijn weer elke dag geopend van 12:00 tot 20:00. Zoekt u nog een leuk cadeautje voor iemand die jarig is en het niet kan vieren ? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Een strippen kaart van ons voor de lekkerste ijsjes. Wij volgen alle regels van het RIVM! Wilt u voor deze week ijs bestellen? Neem dan contact met ons op via een prive bericht of mail ons naar [email protected]

IJssalon Lavinia | Dorpsstraat 25 Vught | tel.: 073 879 57 78 | www.ijssalonlavinia.nl

 

Primera

We vervullen graag onze buurtfunctie en ook in deze roerige tijd willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn.
Om die reden blijven de Primera winkels zo veel als kan open, net als primera.nl. Voor de openingstijden verwijzen we naar onze website. Onze medewerkers staan voor je klaar.
We handhaven hierbij alle richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid, want de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn het allerbelangrijkst

Primera Vught |  Moleneindplein 58 Vught | tel.: 073 656 24 79  | www.primera.nl

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties