Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website en facebook.

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Bar Restaurant die Twee biedt de kans om uit te kijken naar iets moois

I.v.m. het coronavirus hebben wij besloten de deuren van ons restaurant en take away voor onbepaalde tijd te sluiten. Wist je dat je nu iemand een wel heel mooi geschenk kan geven? Een gezellig moment om naar uit te kijken. Voor als we door deze stressvolle periode heen zijn. Kijk snel op www.die-2.nl/dinerbon en koop je dinerbon!
Stay safe en healthy!!
Team DieTwee

Bar Restaurant die Twee | Taalstraat 59 Vught | tel.: 073 657 92 50 | www.die-2.nl

Ook online kun je terecht bij de Vughtse Wijnkoperij

De online winkel van de Vughtse Wijnkoperij is een mooi verlengstuk van onze winkel! Zo kun je op je gemak thuis bekijken wat we je allemaal te bieden hebben. Het grootste deel van ons zeer uitgebreide assortiment is opgenomen in de online winkel. Ook geven we onze aanbiedingen aan en kun je zien welke wijnen nieuw in ons assortiment zijn.

Vughtse Wijnkoperij | Koestraat 35 Vught | tel.: 073 656 24 55 | www.vughtsewijnkoperij.nl/

Foxytrends

Wij gaan volgende week 3 dagen per week open maar dan wel met tijdelijk aangepaste openingstijden:
Dinsdag en vrijdag van 12 tot 16 uur en zaterdag van 13.00 tot 17 uur. De komende weken zijn we bezig om zoveel mogelijk online te plaatsen. Wil je liever buiten openingstijden bij ons langskomen? Dan kun je gebruik maken van onze Personal Shopping service, ke kunt hiervor telefonisch een afspraak maken.

Foxytrends | Moleneindplein 52 Vught | tel.: 06 20 09 09 97 | www.foxytrends.nl/

 

Bloemen- en cadeaushop La Fleur

Ook wij hebben volop maatregelen getroffen wat betreft het coronavirus en we hebben nog steeds een groot assortiment bloemen en planten.

Kom langs en maak het gezellig in huis.

Bestellen kan natuurlijk ook, via onze webshop

La Fleur |  St. Elisabethstraat 23 Vught | tel.: 073 657 30 50  | www.lafleurvught.nl/

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties