Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website en facebook.

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Het Vughtse Koffiehuis & Supervlaai

Vanwege de nieuwe maatregelen i.v.m het Corona virus geldt bij ons het volgende, onze koffiecorner zal gesloten zijn. Echter onze winkel is gewoon geopend zoals u van ons gewend bent.
Mocht vlaaien of chocola bezorgd willen hebben dan kan dat.
Bel ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Het Vughtse Koffiehuis & Supervlaai | Marktveld 10A Vught | tel.: 073 656 16 50 | www.supervlaai.nl/

Ook zo’n zin in Italiaans?

in verband met het COVID-19 virus zijn óók wij tijdelijk gesloten).

Heeft u ook zo’n zin in Italiaans? T

ijdens onze standaard openingstijden kunt u wel terecht voor het afhalen van gerechten.

Restaurant Il Duca | Dorpsstraat 48 Vught | tel.: 073 656 27 92  | www.restaurant-ilduca.nl/

Edelsmid Juul

Lieve mensen:
WIJ ZIJN OPEN….Bijzonder wat Google presteert; Als ondernemer in een bijna stilgevallen dorp wordt ik door Google nog eens zwaar benadeeld omdat dit bedrijf ineens heeft besloten mij als “tijdelijk gesloten” weg te zetten. Geen idee waar ze het op baseren. Lieve mensen ik ben geopend op de gewone tijden. Iedereen is welkom indien gezond en die op gepaste afstand blijft. .

Edelsmid Juul | Dorpstraat 54 Vught | tel.: 073 750 73 10 | www.edelsmidjuul.nl

 

Aspergewinkel Verhoeven komt met nieuwe formule; Hello Asperges

Maandag 6 april starten wij met een, voor ons, totaal nieuwe formule. Dimitri kookt voor u heerlijke aspergemaaltijden welke u bij ons in de winkel af kunt halen of kunt laten bezorgen.
Een eenvoudige instructie voor het klaarmaken is in iedere box toegevoegd,  u hoeft de maaltijden enkel en alleen op te warmen, daarna lekker genieten! Wij hebben speciaal voor de maaltijden een aparte website gemaakt: Bekijk de heerlijke gerechten, wij hopen u hiermee een extra dienst te kunnen verlenen. Volg de eenvoudige bestelwijze op de site.

Aspergewinkel Verhoeven |  St. Lambertusstraat 77 Cromvoirt | tel.: 0411 641 845  | www.helloasperge.nl/

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties